Answer:
January . . . $57.85

March . . . . 4 times as much = 4 (57.85) = $231.40

Deposit 78.45 more . . . ($231.40 + 78.45) =*$309.85* .

Notice that "interest" is never mentioned anywhere in this problem.

In other words, it doesn't matter whether Julie's savings account is

in a bucket in the basement, a mayonnaise jar on the porch, under

her mattress, or in a bank that pays no interest.

Without interest, $309.85 is what she__does__ have in November, which

is about right for savings accounts in banks these days.

What her balance__should__ be in November is an entirely different subject.

March . . . . 4 times as much = 4 (57.85) = $231.40

Deposit 78.45 more . . . ($231.40 + 78.45) =

Notice that "interest" is never mentioned anywhere in this problem.

In other words, it doesn't matter whether Julie's savings account is

in a bucket in the basement, a mayonnaise jar on the porch, under

her mattress, or in a bank that pays no interest.

Without interest, $309.85 is what she

is about right for savings accounts in banks these days.

What her balance

Answer:

January . . . $57.85

March . . . . 4 times as much = 4 (57.85) = $231.40

Deposit 78.45 more . . . ($231.40 + 78.45) = $309.85 .

Notice that "interest" is never mentioned anywhere in this problem.

In other words, it doesn't matter whether Julie's savings account is

in a bucket in the basement, a mayonnaise jar on the porch, under

her mattress, or in a bank that pays no interest.

Without interest, $309.85 is what she __does__ have__ in November, which__

is about right for savings accounts in banks these days. i wish it help for all my hard work to answer the question.

If 4 croissants costs $2.60. How much would 1 croissant cost?

Write an algebraic expression for the phrase:six times a length w

How many times does 3 go into 70

Ella has 50 stacks of 10 pennies in each stack. Describe how to find how many pennies Ella has in all.

What word describes the quadrilateral

Write an algebraic expression for the phrase:six times a length w

How many times does 3 go into 70

Ella has 50 stacks of 10 pennies in each stack. Describe how to find how many pennies Ella has in all.

What word describes the quadrilateral

In this number the 7 is worth 7 units

Therefore you would need to divide (inverse operation) to get the original number which would be 0.7.

Therefore you would need to divide (inverse operation) to get the original number which would be 0.7.

Will give Brainliest!!^^^^

**Answer:**

Mode 25, median 25, Range 7

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

Range=7

Median=25

Mode=25

1.

18 × 2 = 36

18 + 18 + 2 + 2 = 40

A perimeter of 40 inches

----------------------------------------

2.

9 × 4 = 36

9 + 9 + 4 + 4 = 26

A perimeter of 26 inches

18 × 2 = 36

18 + 18 + 2 + 2 = 40

A perimeter of 40 inches

----------------------------------------

2.

9 × 4 = 36

9 + 9 + 4 + 4 = 26

A perimeter of 26 inches

26 and 40 would be the two possible perimeters.

x 9

= = 2,7

the answer of this qestun is 10 1/10

(length of the foot) = 0.860 • (length of the forearm) + 3.302

If you let y = length of the foot and x = length of the forearm, this equation can be simplified to

y = 0.860x + 3.302.

Using this equation, how long would the foot of a person be if his forearm was 17 inches long?

B. What is the rate of change of the equation from Part A?

Compare the equation from Part A to your data. Are they the same? Which has a greater rate of change? Why do you think the values are different?

C. Is the relation in your data a function? Why or why not? Could the equation in Part A represent a function? Why or why not? Explain your answer.

y=foot

x=foram

A. easy, plug 17 for x and evaluage for y

y=0.860(17)+3.302

y=14.62+3.302

y=17.922 inches

B. rate of change is slope

y=mx+b

m=slope

so

rate or change is 0.860 inches per legnth of forarm

C. what data

D. it is a function

since it is 1st degree (no exponents greater than 1 on the placeholder), and it is not a vertical line

it is a function

x=foram

A. easy, plug 17 for x and evaluage for y

y=0.860(17)+3.302

y=14.62+3.302

y=17.922 inches

B. rate of change is slope

y=mx+b

m=slope

so

rate or change is 0.860 inches per legnth of forarm

C. what data

D. it is a function

since it is 1st degree (no exponents greater than 1 on the placeholder), and it is not a vertical line

it is a function

Step-by-step explanation:

**Part A:**

y=0.860x + 3.302

y= 0.860(17) + 3.302

y= 14.62 + 3.302

y= 17.922

**Part B:**

step 1

y=0.860x + 3.302

y= 0.860(17) + 3.302

y= 14.62 + 3.302

y= 17.922

step 2

y=0.860x + 3.302

y= 0.860(18) + 3.302

y= 15.48 + 3.302

y= 18.782

step 3

18.782-17.922=.86

So, the rate of change is .86

Hope it helps!!

The answer would be 1/4. Y2-Y1 / X2-X1