Fourth term of sequence is 216, sixth term 96

Answers

Answer 1
Answer: 312 I think, hop[e this helps

Related Questions

6 X 9 =6 X (5 + 4)6 X 9 = (6 X 5) + (6 X 4)6 X 9 =6 X 9 =54
The number line below shows points A B C D and Ea. subtracting 2 from point e b. adding -4 to point b c. adding -9 to point a d. subtracting 14 from point c​
Hey can you please help me posted picture of question
8x + 4y= 12 2x+ y= 3
T-3 ≥ 2;T=10Please answer

Below is a table showing the investment and the investment period of ​

Answers

Answer:

hey. pls complete your question.

In how many ways can a subcommittee of 6 students be chosen from a committee which consists of 10 senior members and 12 junior members if the team must consist of 4 senior members and 2 junior members?

Answers

Answer:

The number of ways is 13860 ways

Step-by-step explanation:

Given

Senior Members = 10

Junior Members = 12

Required

Number of ways of selecting 6 students students

The question lay emphasis on the keyword selection; this implies combination

From the question, we understand that

4 students are to be selected from senior members while 2 from junior members;

The number of ways is calculated as thus;

Ways = Ways of Selecting Senior Members * Ways of Selecting Junior Members

Ways = ^(10)C_4 * ^(12)C2

Ways = (10!)/((10-4)!4!)) * (12!)/((12-2)!2!))

Ways = (10!)/((6)!4!)) * (12!)/((10)!2!))

Ways = (10 * 9 * 8 * 7 *6!)/((6! * 4*3*2*1)) * (12*11*10!)/((10!*2*1))

Ways = (10 * 9 * 8 * 7)/(4*3*2*1) * (12*11)/(2*1)

Ways = (5040)/(24) * (132)/(2)

Ways = 210 * 66

Ways = 13860

Hence, the number of ways is 13860 ways

The number of mold cells doubles every 12 minutes. At this moment, there are x mold cells present on a piece of bread. Which of the following represents the number of mold cells present one hour from now?

Answers

The no. of mold cells one hour from now will be 32x.

Given,

The number of mold cells doubles every 12 minutes.

Let at time t we have x mold cells.

So, after 12minutes, the no of molds at,t_(12) =t+12  the no. of mold will be2x.

After further 12 minutes at, t_(24) =t+24, the no. of mould will be 4x.

After further 12 minutes at, t_(36) =t+36, the no. of mold will be 8x.

After further 12 minutes at, t_(48) =t+48, the no. of mold will be 16x.

After further 12 minutes at, t_(60) =t+60, the no. of mold will be 32x.

Hence the no. of mold cells one hour from now will be 32x.

For more details follow the link:

brainly.com/question/11897796

Answer:

Step-by-step explanation:

Suppose that at time t_0 we have x mold cells. We are told that after 12 minutes the amount present is double. That is a t= t_0+12 we have 2x cells. Then, at t = t_0+24 we have (2x)*2 = 4x. We can continue as follows

t: t_0+36 we have (4x)*2 = 8x.

t: t_0+48 we have (8x)*2 = 16x

t: t_0+60 (one hour later) we have (16x)*2 = 32x.

So after one hour from now we have 32x cells.

What is the solution of |x − 1| + 2 = 4? Enter your answers from least to greatest in the boxes.

Answers

Answer:

x=3 or -3

Step-by-step explanation:

hope it helps

A new cell phone costs $85, and the sales tax is 9%. What is the amount of the sales tax?A new cell phone costs $85, and the sales tax is 9%. What is the amount of the sales tax?A new cell phone costs $85, and the sales tax is 9%. What is the amount of the sales tax?

Answers

Step-by-step explanation:

Sales tax = $7.65

Explanation:

To find the sales tax, you would find 9% of $85

$85×9÷100 (You can reduce 85 and 100 because they have a common factor of 5)

$17×9÷20 (Multiply 9×17)

153÷20 = $7.65

Answer:

7.65

Step-by-step explanation:

Suppose a movie starts at 5:00 p.m. and Lindsay, a customer who is always late, arrives at the movie theater at a random time between 5:10 p.m. and 5:45 p.m. Lindsay's late arrival time, in minutes, represented by ???? , models a uniform distribution between 10 and 45 min. Determine the height of the uniform density curve. Provide your answer with precision to three decimal places.

Answers

Answer: The height of uniform density curve is 0.028.

Step-by-step explanation:

Since we have given that

Uniform distribution between 10 and 45 minutes.

Here,

a = 10 minutes

b = 45 minutes

We need to find the height of the uniform density curve.

So, f(X=x)=(1)/(b-a)=(1)/(45-10)=(1)/(35)=0.028

So, the height of uniform density curve is 0.028.