Answer:
To solve this problem, you must apply the proccedure shown below:

1. The problem gives the following information: Harold walks 3/4 miles in each 5/6 hours. Therefore, you have to divide 3/4 miles by 5/6 hours, as below:

unit rate=(3/4)(5/6)

unit rate=(3x6)(4x5)

unit rate=18/20

3. When you simplify, you obtain:

unit rate=9/10

4. Therefore, as you can see, the answer is:**Harold's unit rate is 9/10.**

1. The problem gives the following information: Harold walks 3/4 miles in each 5/6 hours. Therefore, you have to divide 3/4 miles by 5/6 hours, as below:

unit rate=(3/4)(5/6)

unit rate=(3x6)(4x5)

unit rate=18/20

3. When you simplify, you obtain:

unit rate=9/10

4. Therefore, as you can see, the answer is:

Estimate to 428,731 - 175,842

The weight of a nickel is 5 g. how many mg does a nickel weigh?

What do the letters I and P and R mean in "IPRT"?

There are some hats in a box. 1/6 of them are red, 1/3 of blue, and 3/7 of the remainder are green. If there are 27 green hats, how many hats are there altogether

an artist is arranging tiles in rows to decorate a wall. each new row has 2 fewer tiles than the row below it. if the first row has 23 tiles, how many tiles will be in the 7th row?

The weight of a nickel is 5 g. how many mg does a nickel weigh?

What do the letters I and P and R mean in "IPRT"?

There are some hats in a box. 1/6 of them are red, 1/3 of blue, and 3/7 of the remainder are green. If there are 27 green hats, how many hats are there altogether

an artist is arranging tiles in rows to decorate a wall. each new row has 2 fewer tiles than the row below it. if the first row has 23 tiles, how many tiles will be in the 7th row?

It's a simple linear equation in a single variable, 'y' . Its solution is the number

that 'y' must be in order to make the equation a true statement. Here's how to

find the solution:

Write the equation: 15 = -y + 10

Subtract 10 from each side: 5 = -y

Multiply each side by -1 :__-5 = y__

that 'y' must be in order to make the equation a true statement. Here's how to

find the solution:

Write the equation: 15 = -y + 10

Subtract 10 from each side: 5 = -y

Multiply each side by -1 :

15=-y+10

=-10+15=-y

=5=-y

=-5=y

welcome :)

=-10+15=-y

=5=-y

=-5=y

welcome :)

No, is not valid.

33 is 44% of 75

33 ÷ 75 = 0.44

0.44 = 44%

33 is 44% of 75

33 ÷ 75 = 0.44

0.44 = 44%

Determine the rate of change of the function and explain

what this value means in terms of the context.

Determine the initial value of the function and explain what

this value means in terms of the context.

The rate of change is **0.5 **which means that each game cost .50 cents

The initial value is **2** which means that you must initially pay $2.00

The **rate **of change of the function C = 0.5g + 2 is 0.5, indicating a cost increase of $0.50 per game. The initial value is 2, **representing **the fixed entry fee at the arcade.

The **rate of change** of the function C = 0.5g + 2, which represents the cost, C, in dollars, of playing g games at an arcade game center, is the coefficient of g, whic h is 0.5. Thisvalue means that for each additional game played, the cost increases by $0.50. The **initial value** of the function is the constant term, which is *2*. This represents the starting fee or fixed cost at the arcade game center before any games are played.

#SPJ2

If he carried the ball 16 times, how many yards did he gain (y)?

A.

y = 4 + 16

B.

y = 4 • 16

C.

y = 16 ÷ 4

D.

y = 4 ÷ 16

B

if he carried the ball 16 and each time he ran 4 yards than you would multiply 16 by 4 to find the total number of yards that he carried the ball

if he carried the ball 16 and each time he ran 4 yards than you would multiply 16 by 4 to find the total number of yards that he carried the ball

Parallel lines stay the same distance apart and never touch

So Cable lines

So Cable lines

11.25ft

10+10=20

4.5+4.5=9

5=2.25

9+2.25=11.25

10+10=20

4.5+4.5=9

5=2.25

9+2.25=11.25

First we have to find the unit rate. We have to divide 4.5 by 10 which equals 0.45. So a 1 foot object casts a 0.45 foot shadow. Now we have to multiply 0.45 by 25 to find how feet a 25 foot object casts. 0.45*25 equals 11.25. So therefore a 25 foot object in this case will cast a 11.25 foot shadow