Answer:
the answer is x^3 (when you have product of powers you just add them.).

Answer:

**Answer:**

x3, because when you have the powers (in x6, the "6" is the power) then you add the powers. x3 + x6 = x9. So your answer is x3.

**Step-by-step explanation:**

HELP ASAP DUE SOON hard mathematics

What's 33 1/3 as a fraction

For 1 month, two doctors in a medical office counted the number of patients they saw each day. The mean and MAD for each doctor were calculated and recorded in a table.What conclusion can be drawn, based upon the value of the means-to-MAD ratio? Doctor Mean MAD Hartmann 15.3 0.9 Kim 18.9 1.1 A. Dr. Hartmann saw more patients per day than Dr.Kim did. B. Dr.Kim saw more patients per day then Dr.Hartmann did. C. Dr.Kim and Dr.Hartmann saw about the same number of patients per day. D. No conclusions can be drawn I think it's B please help!!!

Please answer A which is above the letter A I wrote it in the wrong space....please show work....and B thank you :p

James read 4 pages in a book in 6 minutes. How long would it take him to read 6 pages

What's 33 1/3 as a fraction

For 1 month, two doctors in a medical office counted the number of patients they saw each day. The mean and MAD for each doctor were calculated and recorded in a table.What conclusion can be drawn, based upon the value of the means-to-MAD ratio? Doctor Mean MAD Hartmann 15.3 0.9 Kim 18.9 1.1 A. Dr. Hartmann saw more patients per day than Dr.Kim did. B. Dr.Kim saw more patients per day then Dr.Hartmann did. C. Dr.Kim and Dr.Hartmann saw about the same number of patients per day. D. No conclusions can be drawn I think it's B please help!!!

Please answer A which is above the letter A I wrote it in the wrong space....please show work....and B thank you :p

James read 4 pages in a book in 6 minutes. How long would it take him to read 6 pages

82.66......

0,01209...

3:248

-0

=

30

-00

==

300

-248

===

520

-496

===

240

- 0

===

2400

- 2232

3:248

-0

=

30

-00

==

300

-248

===

520

-496

===

240

- 0

===

2400

- 2232

B. 7 × 6 = 42

C. 7 + 6 = 13

D. 7 – 6 = 1

A.

Reason: You use quotients in division and 42 divided by 6 = 7 uses division.

Hint: 7 is the quotient, 42 is the dividend, and 6 is the divisor.

Quotient: the answer or result (only used when dividing)

Divisor: the number that u divide by.

Dividend: the amount that you want to divide up.

Reason: You use quotients in division and 42 divided by 6 = 7 uses division.

Hint: 7 is the quotient, 42 is the dividend, and 6 is the divisor.

Quotient: the answer or result (only used when dividing)

Divisor: the number that u divide by.

Dividend: the amount that you want to divide up.

A. contains the quotient, because quotients are inly in division problems.

**Answer:**

510ml

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

510

**Step-by-step explanation:**

1ml=0.001L

so lets take "x" as the amount of ml that 0.5 liters equal:

x ml=0.5L

cross multiply:

0.5=0.001x

x=500

so 500ml=0.5l

add 10ml of cough syrup to 500 ml of water to get TOTAL liquid quantity:

500+10=510

510 ml

Hope this helps!

**Answer: Fraction of a circle the angle turn is **

**Step-by-step explanation:**

Since we have given that

Measure of an angle = 125°

As we know that

Total angle formed by a circle = 360°

So, Fraction of a circle when the an angle 125° turn is given by

**Hence, Fraction of a circle the angle turn is **

whole circle=360

125/360=25/72=

fraction is 25/72 of the circle

125/360=25/72=

fraction is 25/72 of the circle

**Answer:**

y ≤ 11x + 17

**Step-by-step explanation:**

Slope - Intercept form looks like:

y = mx + b, where m is the slope of the line and b is the y-intercept

so, for

11x - y ≥ -17 ( Rearrange, move x-term to other side)

- y ≥ -17 - 11x

- y ≥ - (17 + 11x) (multiply both sides by -1, remember to flip the inequality)

y ≤ 17 + 11x

y ≤ 11x + 17 (answer)

**Answer:**

9/25

**Step-by-step explanation:**

3/5/5/3

3/5*3/5=9/25

**Answer:**

=9/25

**Step-by-step explanation:**

The reciprocal of 3/5 is 5/3, and when you divide it you multiply 3/5 * 3/5. Then you multiply the two and the answer you get is 9/25